Integrált ügyviteli, vállalatirányítási és egyedi alkalmazások fejlesztése. . .

Széchenyi Terv keretein belül elérhető, pályázati lehetőségek . . .

Széchenyi Terv 2011

2011. Július 01.-től rendszereinket pályázati úton is bevezetheti!

Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása (GOP 2.2.1, KMOP 1.2.5)

A magyar gazdaság életében mindig is meghatározó szerepet töltöttek be a mikro-, kis- és közepes vállalkozások. Ezek a cégek jelentik ma is a magyar gazdaság motorjait. A munkahelyek jelentős részét ezen cégek adják. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy felszereltségükben, technológiai hátterük tekintetében ne legyenek lemaradva nagyobb társaikhoz képest. Versenyképességük, piacon maradásuk, munkahelyteremtő-és megtartó képességük egyik feltétele, ha lépést tudnak tartani a kor technikai elvárásaival. Jelen pályázati kiírás célja a mikro-, kis- és középvállalkozások jövedelemtermelő képességének erősítése az információs és kommunikációs technológiai (továbbiakban: IKT) megoldások hatékony alkalmazása révén mind a belső vállalati és mind pedig a vállalatközi üzleti folyamatokban, amelyek a hazai KKV-szektor versenyképességének növekedését segíthetik elő.

Modern vállalat/szervezet irányítási és termelési környezet kialakításához kapcsolódó komplex vállalati és szervezeti infokommunikációs fejlesztések támogathatóak, az alábbi 12 funkcionális célterületre vonatkozóan:

 1. Vállalati CRM, értékesítés terület,
 2. Gyártási terület,
 3. Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés,
 4. Kontrolling és döntéstámogatás,
 5. Beszerzési, logisztikai terület,
 6. Táv- és csoportmunka támogatás,
 7. Pénzügyi, számviteli terület,
 8. Internetes értékesítés (Vállalati webáruház)
 9. Internetes megjelenés (Vállalati portál),
 10. munkafolyamat-irányítási rendszer (WF) bevezetése,
 11. elektronikus iratkezelési rendszer bevezetése
 12. kiegészítő, (tudásmenedzsment vagy ERP-hez kapcsolódó mobil technikát használó, vagy térinformatikai és földrajzi információs (GIS), vagy RFID technológiát alkalmazó) specializált rendszer bevezetése

Ajánlatunk az Ön és cége számára...

Ha beruházás keretében kívánja bevezetni rendszerünket, akár pályázati lehetőséget is igénybe véve keresünk megoldást informatikai problémájára, így csökkenthető a vállalkozás beruházásának önerőben megjelenő mértéke. A pályázat útján való beruházás keretei között, más eszközök is beszerezhetők (hardver, nem informatikai eszközök, egyéb szolgáltatás), mely lehetőségeket a választott pályázati anyag ír elő.

Cégünk a pályázat elkészítését is vállalja, de természetesen nem garantáljuk annak elnyerését is! Jelenleg elérhető pályázati forma a GOP. 2.2.1 Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása mely pályázat 2012. December 31.-ig nyújtható be. Rendszerünk a pályázat követelmény specifikációjának (feljebb olvashatja) teljes mértékben megfelel és több sikeres pályázatot is kiviteleztünk 2010-es év folyamán. A pályázat elbírálása pontozásos módszerrel történik. Ez azt jelenti, hogy a cégének előző évi árbevétel, statisztikai létszám és egyéb gazdasági adatai alapján, egy pályázati összegkalkulátor segítségével kalkulálható a pályázható maximális össszeg. Természetesen cégünk az Ön vállalkozására szabott árajánlatot készít a bevezetéshez kapcsolódóan, és a pályázathoz szükséges adatok alapján, valamint az Önnel egyeztetett feltételekkel összeállítjuk a pályázatot.

A 2011-es évben a rendszerünket választó cégeknek a pályázat elkészítésével kapcsolatos költségeket átvállaljuk, ill. ha cége nem rendelkezik saját internetes domain-el, ingyenesen regisztrálunk Önnek, valamint egy évig ingyenesen tárhelyet biztosítunk szervereinken! Így Önnek csak a szükséges adatokat kell megadnia cégéről és az összeállított anyagot a későbbiekben beadnia. A beadás pillanatában már megkezdhető a projekt, de nem garantált a pályázat pozitív elbírálása.

Ha nem gondolkodik pályázatban vagy nincs megfelelő anyagi háttere beruházás útján rendszerünket bevezetni, lehetőséget biztosítunk más módszerrel történő használatba vételről is, melyről bővebben itt olvashat: Bevezetési konstrukcióinkról bővebben a Termékstruktúra témakörben olvashat...

Keressen bennünket elérhetőségeinken vagy kérjen bővebb információt elektronikus formában!

Marketing anyag kérés | Direk kapcsolatfelvétel